My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Tuesday, January 25

layout BLOG :(

hmm. patut ke aku tukar? tp blog aku ni bukan ade otrg bce pon, org terdekat je kot.
 Yang tau URL. hmm ,aku tanak delete, aku nk stay cmni , even aku ngan dye dh tade pape.
 Aku syg dye lg lahh. Aku tanak memory kitorang hilang cmtu je. huh! aku tak kuat ouhh.
 Take time untuk aku back to normal. SANGAT SUSAH ! 
Aku tauu, aku patut terima kenyataan yg kami dah tade pape, tp semua tu bukan mudah untuk aku. 
HUWAAAA, sedih gilaaa kot. dah la ptus bukan ats dasar salah sape sape.

*satu bende yg pasti,buat mase ni. aku takan tukar layout ni, blog aku, ikut suke aku la ! 

hmmm, tu je kot untuk entry kali ni. aku sangat letih dengan semua ni.
sorrryyyyy, BYE !

hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa!

No comments:

Post a Comment