My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Monday, April 25

C H E M I S T R Y !

ohmyGODNESS.
sumpah down gilaa. chemy?
susah lah wehh. aku ni dh la takde basic, tetiba nk blaja benda ni.
aku pun tak tau ap kaitannya dgn perladangan ni. haihh!
aku tak tau nape aku smpai menngis tak leh jawab latihan td.
sgt down lagi bila kawan kawan aku boleh buat tapi kau takk.
mmg damn la kannn. hurmph!



MAK AYAH, insyaAllah adik akan buat yg terbaik. apa yg adik mmpu buat, adik buat.
adik mintak maaf kalau adik kecewakan mak ngn ayh. adik takut. sangat takut. 
adik tak confident. slagi adik boleh cuba adik cuba. adik dh usaha, adik tawakkal je.
insyaAllah adik akn buat yg terbaik. aminn :)

YA ALLAH, kau tolong lah hambamu yg srba kekurangan ni.
hanya kau yg menentukan segalanya, tanpa izin kau semua benda takkan jadi.
aku betul betul perlukan bantuan dr mu ya ALLAH! kuatkan smngat aku ya ALLAH.
aku tanak kecewakan mak ngn ayah. kau permudahkan lah perjalanan aku YA ALLAH.
hanya pada kau aku bersujud dan meminta  YA ALLAH.
kau brikan lah soalan yg mudah untuk aku fahami dan jawab YA ALLAH.

ni haa sedikit sebnyak yg aku belajarr :

haa, benda bodoh yg kenal hafal. mcm hape je. =.='






PAPER CHEMISTRY, haa kau jgn nk susah susah kan aku. keluar soalan yg senang senang dah la. yg penting yg aku tauuuu nk jawab. jgn nk kuar yg pelik pelik sgt la kan? bg aku jwb dgn mudahh. tolong la wehh. aku takut la gila nk  mngadap kau. knp lah aku kena blaja kau kan? haihh. geram aku.



haaa, mcm ni la nak jawabb. takut gilaa wh. sabor je lahh! 

harapharap boleh jawab.
doakan aku yeee ! =.='
sumpah aku takut

hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa

No comments:

Post a Comment