My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Wednesday, April 13

MISTAKES ;)

semua orang tak lari dari buat salahh kan? hmm.
yaa, same goes to mee. seriously aku tak perfect.
daannnn, TAKDE ORG PERFECT !
so, cermin diri kita sebelum ambil tau hal org.

aku pun bnyk buat salahh.
pada org di sekeliling aku, aku mntak maaf ok?
aku tak jadi macam mana yg korg nk.
tapi kau cuma jadi diri aku. aku tanak jadi hipokrit.
soooo,  P L E A S E E E E E E :)
*jgn nk ckp ckp blkg aku tak suka*

MAKK AYAHHHH !
adik syg mak. adik syg ayahh. S A N G A T !!
adik mintak maaf saalahh silap *adoi dah mcm hari rya. HAHA
ape ape yg adik buat, adik mintak maaf tau. yaa, adik cuba jadi anak yg baik :)
heee, maaakkk ayaahhh. iloveyouu. sumpahh rindduuuu *nak balik kuantannn!

ehem ehemm. aku tak tau nk merepek ape lagi lahh =.='

byebyeee ! :)

S O R R Y F O R A L L B A B E

we don't acquire wisdom until we make a few mistakes. 
so, don't worry if you make a whole lot of mistakes. 
just think how wise you're going to be :)

love , atiqaaarissa =.='

hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa

No comments:

Post a Comment