My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Friday, December 16

BEAUTIFUL NIGHT EVER !

hi assalamualaikumm.

hee, sy nak cerita ni.
alaa, yg sy jnj nk cerita tuu. hikhik.

*ni post yang aku baru terperasan ade dekat draft. 
haha. so baru nak post. sory lembab sikit :)

okayy 28 SEPTEMBER !#dah berkurun

haa, mcm ni cerita dia.
ehem ehem. ceh !

     bby sy outstation di kuantan. kebetulan sy balik time tuu sebab ade gap 8 hari utk hadapp 2 pper lagi untuk final sy. sj nak balik. rinnduuu rumahhh ! hehhe. hari rabu tuu, bby pergi pekan. settlekan kerja die.so takpe. takk harap pun nk meet. dann pd dasarrnye, rindu nk mati nk jumpe. takpe, buat buat cool. smpai la mlm tu bie ajak meet. mulanyaa nak ke tc tp mcm dh lewat andd sy pun mcm mls nk lepak jauh jauh. kebetulan bie bawak bos die. so mmg segan la kann. then bie amik kat rumah. andd terus ke rumah bie. okay segan nak masuk sbb famiy die ade. kawan die pun ade, ngn bos bos skali pun ade. haha. then jumpe mak die, mak cik feuziah yang mmg sangat ramah. asyik suruh sy makan je. makin gemuk nnt mule lahhh. teetttt. mee kari ! okayy favret. tapi aku serius dh kenyang, tak expect pun nk g mkn. hee. so aku jamah ice cream je. hee. borak ngn ihsan, kawan bie. heh. dengar bby borak ngn mmber mmber die. okayy bosann. aku mcm tak diperlukan. so ke dapurr, basuhh pggn. dh tak tau nk buat ape dh. haha. then again mak bby sy dtg. haihh larang larang pulak nk basuh pggn. okay niat terbantut. heh. terus kedepann dan buat muka dua posen mengadap tv dengan perasaan tak rela. ahha. oakyy bby mnyelamatkan keadaann. pggl sy untuk lempak diluarr. okayy lama tak meet. kereta ford office bie jdi mangsa kami lepakk. alaa yg mcm hilux tuu. so lepak kat belakang keretaa smbil dgr bie berceritaa. okayy seronok. mcm mcm la dengar dia mmbebel. seronok no dia , tak reti duk diam lgsungg. haa smpai la stu masa tuu. aku diam, bie pun diam. tau knp? kami nampak tahi bintang. alaa shooting star. okayy sangatttt lahh cantik kan. okayy speechless, dua dua terkedu andd masing masing pndg tempat lainn. ahaha. brape second lepas tuu gelak sme sme sbb kelakar. dua dua taak mengaku buat hajat. okayy maybe benda ni tahayul andd tak patut percaya. tp bukan kami memuja punn sekadar suka suka, kalau ape yg di hajatkan tu jd , alhamdulillah kan ? hee. okayy sumpaahh bie sweeetttt habis malam tuu. ahhaa. rase tanak balik pun ade :P



meteor, atau lebih di kenali dengan tahi bintang :)


hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa


No comments:

Post a Comment