My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Friday, January 27

BONDA

Hi regards.

This entry justt for youu mom. Eventhough i know that maybe youu never everr readd thiss stupid writting. But i just want to feel calm when i write. Hope i will feel better when i speak out this. Perhaps.

Mom, i just want to tell the world thattttttttttttttttttttttt !





* tadi time adik call mak. mak ckp mak sedih. ye adik punn dapat rasa yang mak perlukan someone td. mybe sbb tu adik tedetik nak call mak, dengar suara mak. mak sedih kan? ye adik faham, mak baruu je kehilangan. adik pun sebak bila mak cakap, mak ngah yangg sakit kencing manis yang baru baru ni kena potong kaki tuu dah takda. Innalillahh. Semoga roh mak ngah di cucuri rhmat kan mak? insyaAllah. Mak, mak jangan sedih tauu. Semua org akan mati kan? cuma tak tahu bilaa dan macam mana je. so mak kena terimaa. jangan risauu mak still ada anak anak yang sangat syg kan mak. iloveyouu mak. Adik tamau mak sedih sedihh okay? Mak kan kuatttt! ye ! mak kuattt ! tadi mak ckp mak rindu adik kan? haaaa adikk lagi rinduu mak, smpaii buat entry untuk mak tauu. haaa. next week insyaAllah adik balikk. hee yeayy ! kiss dahi sikitt? muah muahh ! :)

sayanggg makk,
ADIKKK 



hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa

No comments:

Post a Comment