My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Thursday, January 12

HPPYBRTHDYABIE

hi. regards.

HAP HAPP HAPPY BIRTHDAYYYY GULAHATI !

what a beautiful day kan abie?
yes, todayy you are 22 ! whoaaa. how old you are. :P
buttt i wanna apologise becauusee i'm not with youu on your bitrhdayy.
sorry sayang, but we already celebrate youur birthdayyy rite? :D
haaa. even mungkin sangat awal kita sambutt. tapii sweet je kan.
full of memories. cehh konon. awk buat surprise, saya pun nak jugak.
tapi macam takk se OHHSEMM awak buat kat saya laa.
how sweet awak masa tuuu. ehhehe. suka suka.

ABIE, hari ni awak dahh 22 tahun. 


saya hope awak akan dapat apa yang awk hajati. 
semoga di murahkan rezeki dan bertambah comel. haha. 
you're the bestt one for me. thanks bby. 

DEAR MUHAMMAD AMIRUL AFIQ BIN MUZAKIR

-terima kasih sebab jadi kekasih hati saya. 
-terima kasih sebab bagi saya peluang untuk mencintai awk.
-terima kasih sebab bagi saya peluang bahagiakan awk.
-terima kasih sebab awk jaga saya dengan baik.
-terima kasih sebab selalu ada time susah dan senang saya.
-terima kasih sebab selalu membebel kat saya.
-terima kasih sebab awk tenangkan saya if saya ada masalah.
-terima kasih sebab jadi pelindung saya time hujan.
-terima kasih sebab lap kan hingus saya bila saya selsema.
-terima kasih sebab lap kan mulut saya time saya comot.
-terima kasih sebab suka bagi saya habiskan makanan awk.
-terima kasih sebab selalu jadi driver saya.
-terima kasih sebab awk selalu jadi hero bila saya dlm susah.
-terima kasih sebab awk sggp balik kuantan selalu sbb nk jumpa saya.
-terima kasih sebab selalu kenakan saya depan family awk.
-terima kasih sebab panggil saya gemuk.
-terima kasih sebab jadi sebahagian dr hidup saya.
-terima kasih sebab awk baik sangattt.
-terima kasih sebab awk bertanggungjawab terhadap saya.
-terima kasih sebab bagi juliet, rantai, baju, kasut, swatch, sweater, elmo++ 

and the most important things you give me a lots of 
LOVE TRUST HAPPINESS :)

blueberrycheese cake.

the present. ni je saya mampu bie :(

SMILE LAUGH JOKE HAPPINESS
youu shinee my dayy <3















harharrharr. soryy bie, saya masuk pic buruk awk :p


*TERIMA KASIH SEBAB AWK DAH SEMPURNAKAN SAYA !

2 comments:

  1. so sweet tika . hope kekal bahagia ye sayang .

    huwaa menitis jgk airmata dila , haihh .-.

    ReplyDelete
  2. hee. malu laa. thanks dilaa.
    aminnn. doakan kitorg tauu tauu.
    hee. eh jgn nnges dilaa. tamoh tamoh :)

    ReplyDelete