My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Tuesday, February 7

MORNING MESSAGES

HI. Regards.

Okayy. Korangg semuaa yangg ada bf kat lua sana tuu, pagi pagi ada dapatt text dari buah hati tak? Ada? wahh berttuah la badan. Yang tade tu, cuba lagii okayyy. eh eh okayy saya rasaa bertuahh sebab hari harii ada textt dariii Encik Hati saya. Dia ni suka buat benda suwitt suwiitt tauu. Salahh satunya benda ni lahh. wahhh ! sweet jugokk ye awok ni bieee. haihh ! okayy hari ni maybe hari ke 549 sayaa dapattt text macamm ni hari hari harii dari Enciik Hatii. Hikhikhik. Sukaaanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaahhhhhhhh ! :D

EVERYMORNING ENCIK HATI AKANN TEXT SAYA MACAM NI !

TEXT 1 - ' Selamatt pagi cintaa bie yangg busuk! hee! 
Moga hari ini baby akan makin bahagiaa dengann bie. 
sayangg awak momo! '

TEXT 2 - ' Hye sayanggg. Morning baby gemukk. Selamat pagi beautiful! Hee. 
Baby belajar elok elok tauu. Dah habis class text bie k ? 
Loveyou sayangg ! Hee'

TEXT 3 - ' Good morning cinta. Baby, saya sentiasaa sayang awk tauuu. iloveyouu baby.'

TEXT 4 - ' Hyee cintaaa. Selamatt pagi sayanggg beautiful. 
Sayangg awakk atiqaa. Muahh muahh !
 IMiSSYOUALOTS Hee'

p/s ; banyakk lagiis ebenarnyaa, tapii takutt u'ollss muntahh hijauu pulakk! haha.


okayy maybe bagi korangg semuaa text textt yangg Encik Hatii sent kat saya pagi pagi ni agakk annoying orr gedikss kan? ohh okayy. saya terimaa. Tapi apa yangg saya nak tekann kan di sini, banyakk mana lelaki yangg buat mcm tuu kat gf diaa? opss!! dann saya rasaa sangat bertuahh sebab saya antara wanita yang di layan sebegini. fuyooh fuyoohh ! okayy overr. ahha

NAK TAU?

 haaaaa




alahaiiii, baru akuu tauuu. so sweet baby. sayanggg awak Encik Hatii !




Encik Hati 
thankss for everythinggg ! awak ni maniss sangatt tauuu? 
Omeyyy jeww :P
eh eh, belt tuuu. capitall H for hensemm? ye dok bie? hahha !




No comments:

Post a Comment