My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Wednesday, December 15

HELLO ! i'm new with BLOGGER :)

Haa, actlly aku dah lama nak buat blog ni. Tapi tade sifu. Aku tak brapa nk pandai mendamenda cmni. Kesian kan kat aku. Hee. Tapi tape aku boleh blaja kan? HAHA ;D ayat nk best aje kan!
Aku pun tak tau nape aku nak sangat buat blog ni. Maybe aku taksub sangat bace blogblog orang kot. HAHA. And start dari situ aku rasa cam tak salah if aku nk cuba kan? hikhik. Aku ni bukan lah pandai sangat bercerita, Lagipun life aku tak bnyak moment yg interesting pn kot. HEH! Tapi blog ni mungkin akan jadi tempat untuk aku luahkan perasaan aku. Itu aku paling sure :)
haa, aku rase tu je aku nak membebel untuk hari ni . bye all :)

hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa!

No comments:

Post a Comment