My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Monday, January 31

jangan nak sayang aku sangat laa weyh :D

hahaha. obvious gilaaa kan entry aku? haha. 
kesah pulak aku kat kauu. 
BLABLABLA :P. 
ahaha.haa, aku nak story sket ni, ade la sorg ni.
rse nye tak payah la aku nk mention nme dye kat cni. 
HAAHHAHAHA!
TP APE YANG AKU CUBE NK TEGASKAN KAT CNI ,  
MEMANGG TAK LA! 
AKU NK HARD FEELING DENGAN KAU.
ceittt, jangan harappp. sudahh laaaaa !
soryy, kau tak boleh nk pkse aku untuk ade perasaan cmtu kat kau.
for now, aku dah happy ngn NEWLIFE aku.
SINGLE IS SIMPLE, PIMPLE IS JERAWAT .
soryyy APEX JIMJAMES, pinjam ayat awak sebentar :P

k lahhhh, aku dah mls nak cite, tu je point yang aku ade. ahaha BYE :)

tatap lahh muke aku yang sedang tersenyum gembira ni.
cehh, konon, dalam hati sape yg tau derr. haktuihhh!



hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa!



4 comments:

  1. kami nk tau siapakah dye ! kami nk tahu ! kami nk tau !

    ReplyDelete
  2. hahaahhaa. nnt aku cite kat kauu ehh. kau tak kenal kot :)

    ReplyDelete
  3. akhirnya dah cr blog u.
    lalala

    ReplyDelete