My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Monday, February 7

holi holi holidayyyy but incomplete one :(

assalamualaikummm.
hye februari :)
haa. hari ni aku nk cite pasal holiday aku 9 hari 8 malam. AHHA. 
mcm sgt pelik kan ayat aku. lantak laa. bantai je. 
haa. okayy. berbalik pada topik ye.
ehem ehem. cuti sgt best bg aku, tapi ape yg tak complete ialahh, aku tak MEET DYE. hampehh!
lagi pon dye tak balik. and selama cuti ni, tade benda pon yg meng HAPPY kan aku, pasal dye. 
memangg tak la kann. cntct pon takkk. hallllaaaaaahhhhhhhhhh! 
rindu kot. okay chill chill. aku okay. pasrahh je kot. 
agak skett. aku kuat kan ?? cehh. ayat nk bajet je kann. harussslahh.
jgn nk tunjuk kite ni lemah sgt, walau pon kite ni sgt lemahhh.
aik. pelik kot ayat aku. dahh dahhh. topic closed.

FYI : AKU HAPPY DENGAN HIDUP MENYINGLE! wahh statement ;D

okayy, mood gembira pulakk :D
spanjang cuti ni, aku sgt bnyak berjalan.
SANGAT BANYAKKK. penat aku. layan kan aje lahh1
spend time ngn family. bff. wahh. sgt best ! umppphhh,wallaaahhh ! 
tak terkate.mula mula balik tu, malam tu dah pegi dinner, melantak pizza. sgt sedapp wo. 
agak spoilt sbb service dye lmbt. hangin jgk la aku time tuu. HAHA. 
dah lapar, ngap je la kan? ckp bnyk pon tak gunaa. =.='
pizza untuk hari tu, hawaiian chicken & tuna ape ntah. 
sgt sedapp. credit to PIZZA HUT :D hikhik.

jamuan gambar di bawah, sila lahh, selfservice. alahai.
makkkkkk
makkk kak ngahhh :)

budak gemuk :D
GAMBAR GEDIK KAMI :P









haaa, mmg banyak pic aku je ponn. kau bosann? kau tayah tengok.
shuhhshuhhh. ahha

then esoknye tu. lepak ngn mmber lak. men bdminton. ramai2. 
lme ohh tak spend time sesame cmtu. then g lunch skali. sangat bising kedai tu dgn mulutmulut kami. ahha.
aku akn rindu kan itu, almaklum lahh, skrg semua dah ade haluan masing2.
semua study jauh jauh. sngat lah susah mahu meet. heee. 
pastu, kua ngn family, hari2 kuaa. mmg smpai lebam la aku berjalan.
heh! mcm2 aku beli.

lagi lagi lagi, ape aku nk cite ehh.
hmm. japp. okayy. esoknye tuu, aku hang out pulak ngn BFF aku.
hee, meronggeng beramairamai. HAHA. sngt seronok, berononronok dah ni.
hm, tapi ade gak yg spoiltnye. ade pulak la sorg mmber aku ni buat hal.
DAYAH nme dye. haihhh. buat jnj india pulak.
elokelok plan nk gerak skali, jalan skali, dye plak tggl ktorg, n jalan ngn kwn dye.
WHAT THE 'G'? adoi *kau tak payah tau la g tu ape eh
yennadei, tayah janji la kalau kau tak leh buat. hadoi. hangin dua badan aku. =.='

okay okay, chill. pastu. kitorg p lunch.
kat foodcourt ECM. hee. aku diet.
*cehh, padahal dah melantak kat uma. HAHA.
budakbudak ni melahap dengan lahapnye. *ape ayt aku ni. haa, layankan aje.
pastu kan pastu kan. kitorg tgk wayang. cite dye kan. cite hantuuuu. haa, teke cite ape?
LEMBAB, cite KHURAFAT la der.
sangat seram ouhh. sumpah. hilang suara aku menjerit punya pasal. hadoi. speechless!
thenn, after tgk wyg, kami g KUANTAN PARADE. hee
karaoke. WAHH. macam tak cye je. huahua.
macam macam lagu kami nynyi. best wo. lme tak lepak ramairamai samesame cmni.
HEHEHEHHEHE. sngat syok. lagu sedih la, lagu happy la, 60-an la, rock la.
yang aku tak bley bla tu. LADY GAGA pun ade, bad romance, layan kan aje lah kan. HAHA
bukan selalu. thenn, kitorg jalanjalan sekitar kuantan parade tuuuuu.
best, pegi situ, pegi sini, kedai tu, kedai ni. amik gmbar cni, amik gmbar sne. bestt ohhh.
heheehee. bila lagi la nk macam ni kan? *tengok bawah ni haaa












HAAAAA, banyakkk kann gambar?
padan muke korangg, spe suruh dgr ckp aku suruh tgk :P
HAHHAHAHA*gelak sambil hidung mengembang.

haa, lagi satu bab, nk di jadikan cerita, opah aku pulak dtg dr kmpg.
HAIHH, memang berjalan lagi lah kje aku.
main boling nyee,*sangat teruk prestasi sy. hehe. shopping sakan nyee. makannye. adoi.
semua bende nk di beli :)

& jalanjalan ngn opahh, MEGA ECM KP GIANT. haa, tempat wajib!

 
ehhh, aku muat duk dalam troli. haha. gempak kan? :P
LOCATION : GIANT HYPERMARKET !

pastu ila pun baru balik dari KL bersama SURIA KENCHANA nyaa.
FYI; ila tu kakak sayaaa :)

eheem ehemmmmm, nak tau takk, kakak kesayangan sy ni, belikan 
BAJU ELMO UNTUK SAYA! heee.
seronok gilaaaaa, hohoho. senyum sampai telinga dah ni.
walllahhhhhhhh!
haa, nak tgk taakkkkk? jappp, sy tunjukkkk :P
jap tauuuuuu :D

 cehh, taraaaaaaaaaaaaaaaaa! 

 baju kami samaa, thnks to my sis. hee. muah muah <3

bannyakk lagi sebenarnyaa aku nak ceritaa.
tapi lain kali jelahhh.
penat dah jarijari aku ni.
ehh. sudahhh lahh. aku nk tido =.='
BAIBAI. malam !

hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa!




1 comment: