My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Tuesday, February 8

AWAK SAYA :)

awak awak awak, saya nak bagitahu ni. hee :)
saya rasa bahagia dan terharu sangat dapat berkawan dgn awk.

haa, agak agak awak tau tak kenapa saya rasa bertuah sgt dapat kenal awak?

nak tau takk ??

saya suka cara awak bercakap , awak buat saya selesa !
saya suka cara awak ambil berat pasal saya, saya rasa di hargai sgt !
saya suka cara awak layan saya , awak buat saya tersenyum !
saya suka dengar awak ketawa , awak buat saya ketawa sama ngn awak !
saya suka awk nyanyi untuk saya , awak buat saya terharu lahh !
saya suka dengar celoteh awak , awak memang best !
saya suka dengar lawak bodoh awak , awak buat saya tak kering gusi tau !
saya suka bila awak gelak tanpa motif , awak sangat comel !
saya suka tengok gambar awak , sejuk je mata saya =.='
saya suka stalker FB awak , tu hobi saya tauu !
saya suka berkunjung ke blog awak , best dapat tau pasal awak !
saya suka tengok muka awak , tenang je tauuu !
saya suka perhati time awk drive kereta , awak sgt alert kat benda sekeliling awak :)
saya suka tengok awak makan , nampak cool !

haa, banyak sangat kan kalau nk tulis semua? 
SAYA SUKA SEMUA LAH.
SEMUA YANG SAYA SUKA SEMUA ADA SEBAB.
saya sayaangg awak tauuuu !
hehhehehe. oklahh, tu je untuk entry kali ni. 
salam satu malaysia. malam salam :P



hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa!

2 comments: