My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Wednesday, February 9

bila hati dah benci :D

haha. gong kan entry aku? peduli pulak aku kat kau.

okay berbalik pada topik. ehem ehem.

statement hari ini ; AKU DAH MULA BENCI KAUU. haihh 
jangan nak over sangat la weyhh. adoi.
kadang kadang aku serabut dgn kauuu. sumpahhh ! 
memang aku appreciate ape yg kau dah buat untuk aku.
terima kasih banyakbanyak k. kau memang baik.
aku mintak maaf la kalau ade yg terasa. :D
sorry aku terpaksa jujur dengan diri aku sendiri. sudahh laaaa !
sekian terima kasihhh. tade mood =.='


hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa!


1 comment: