My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Monday, February 14

bila nak ada BOYFRIEND ni?

AHHAHA. titlte entry tak leh nak desperate lagi kan? :P
cehh. saja je. boleh je hidup TANPA LELAKI.
tp agak bosssssssaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn la kan.
bila tengok mmbermmber bahagia ngn bf dorg. aku yangg aloneeeee!
huh. cm HAREEMmmmmmmm jee. JELES DOE! BHAHA :D
tapi aku nk tegaskan kat cni, yang BOYFRIEND tu taklah penting sgt pon sebenarnyaa.
tapi tak di nafikan, perempuan sgt memerlukan lelaki.
macam tu jgk sebaliknyaa. korg paham kan mksud aku? haaa.
JODOH PERTEMUAN, AJAL, MAUT semua kat tangan yg di atas tu kan?
kita hanya mmpu berdoa. usahaaa. tawakkal. rilek sudahhh. :D
kau bercinta la bagai nk rak pun, tapi kalau dh tertulis yg partner kau tu bukan untuk kauu.
memamngggg smpai bilabila pun korg takkan bersatuu.
ceh. ayat tak bley bla. HAHA
alaa, lek la. aku cakap cmni bukan sebab aku ni anti couple ke ape.
tp hnya sekadar pandangan.
aku tak kate aku tak pernah bercinta okayy.
aku jugak tak kate yg aku tak pernah kena tggl.
aku jugak tak pernah kate yg aku ni anti lelaki ke ape.
memamngg takk laaa!
aku pon macam korg.
ade PERASAAN. untuk mencintai dan dicintai. cehh!
heee. human being kot. adat la kan.
tipu la kalau yg kat luar sana tu ckp tak pernah ade rase cmtu.
CHOI CHOI CHOI LAA!
sumpahh sunyi tade bf doe. macam tade orang nk amik port sal diri kitaaaaa.
huwaaaaaaaaaa, sedih bhaaiii ! sangat !
* i miss youu AJ :(
p/s ; aku bukan desperate, tapi aku sangat memerlukann. dan aku masih berharap, lelaki itu, tetapp diaaa :')


hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa!

1 comment: