My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Wednesday, March 9

lama menghilannggg =.='

hee, hye all followerblogger.
 SORRY dah lama tak update :)
ahha BUKAN APE. sangat busy kot skrg ni.
 adoi. mcm mcm benda kena settle.
before final semua dah kena ready. dah kena submit! 
adoi. poning edenn :)
nasib baik ade kawan kawan yg tolong.
miss miss, sir sir yg baik postpone due date submit assgmnt tuu.
 HAHA. baik kan mereka? :P
TERIMA KASIHH BANYAK BANYAKK !
assgment plak tak boleh nk bnyak lagi kan? AHAHHA
ni la tugas mahasiswa yg sangat menyakitkann. huh!

COOL DOWN cool down, buat kate Aj buat slowslow. rilek sudahh. 
elehh dye tuu, bahagian org. dye tu 2x5 je HAHA
 kesian aku tgk kau blog, usang mcm tu je. chill ok? aku dtg ni. HAHA
tape tape lepas ni insyaALLAH aku update kau selalu Ok? jgn tacingtacing. :P
ehehe. act, bnyak yg aku nk share kat cni almaklum lahh.
bnyak story yg dahh dismiss. AHHA. banyaakk sgt.
kalau nk cite ponnn akn buat korg boring je. HAHAHA.

nnt aku cerita ehh? tggu taww :) 
babai :D


hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa

No comments:

Post a Comment