My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Thursday, March 10

gadis PEMALAS terakhir.

salam salammm :)

HAHA. entry kali ini ?


pemalaaaaaaasssss ! 

tu lah aku dalam minggu ni. adoi.
aku pun tak tau cmne penyakit ni boleh datang. choi !
haihh, kalau la mak tau aku mcm ni 
MASAKK AKU !! hehe

MAK ; sorry okayy, adik tak sengajaaa. dok tau lah guane adik leh jadi gini. hee
lepass ni adik jnj nk kurangkann perangai BURUK ni. maaf mak.
dun worry, esok adik balik :P

APE YANG AKU MALAS ? nak tau ?

BACE INI STATEMENT !

malas bangun PAGI, nasib baik kelas pkul 10 je harihari 

malas kemass KATIL, penyakit baru. selimut aku tggl je kot. teruk kan? 

malas IRON baju, pergi kelas dgn baju yg tak payah ber'iron'.

malas buat ASSGMNT, huh. nk termuntahh aku tgk assgmnt yg menimbunnnn.

malas mengadap TEST, bnyak gila test ! benci benci. hari hari ade je. semua nk test aku. nyam pahhh !

malas basuh BAJU, washing machine sgt bnyak mmbantu aku. hahaha

malas pergi LADANG, sangat tak sukaa. hujan hujan plak tuu. mmg tak laaa kan!

malaaaasssss apa lagi? bnyak lagi kot. MALAS aku nk senarai kann. 
AHHA, tu satu lagi yg aku mls. UPDATE blog. ni ponn nk cerita aku mls. 
law tak. tak de nyaa aku nk cite berjelajela ni :P

k lahh, aku dah MALASSS, byeeeeeee.


hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa


No comments:

Post a Comment