My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Thursday, March 10

MEKTIQAH balik RUMAH.

hye blog ! hye peeps ! hyehyehye :D
okayy, hari ni, mood balik kuantann. AWW !
ahaha. sangat happy even kena skip aktiviti U. haha
tatatertib pun tatatertib lahh. yang penting ;
.AKU DAH RINDU SGT NGAN FAMILY AKU.
tu paling pentingg. dah 2 bulan kot au tak balik? haa.
bayanggg kan? huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
pegi lantakk la kauu nak amik tindakan ke ape!
bbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. benci kau hep !

balik kuantan ni, ade bnde yg aku aim sebenarnyaaa.
FIRST, nak pergi buat SPECT aku yg jatuh dan di pijak sendiri oleh aku. 
haaa, TAK WAJARR KAN? alahhh, tapelahh, bende nk jadi. HAHA
yeeaaaaaayyyyyyyyyyyyyy ! dapat spect baruu ! :P
SECOND, aku nak beli gadjet baru. handphone! insyaAllah laa kan. HAHA
fon aku dah teruk kot mintak nyawa dah nk mati. adoi. sedih betul aku.
nk on tak boleh, nk matikan tak boleh, nk slide kan pun tak boleh. 
nak on the fon? texting? haaa, MEMANG TAKK LAAA ! ahha

pastu nak tggl jengka ni pulakk.
sedih jugak. tggl yana, yuni, ain, yaya.
aku tira, su, echah, wani semua balik.
ade yg g KL lahh. ape lahh.
yg tggl, 4 orang tu laaaa. adoi. cian dorg. heee
tape tape, korang jgn nk rindu aku sgt la eh? 
aku balik 2 hari je pon? lek laaa. kan kan kan? 
HAHHAHAHAHHAHA :P

Aj ; i mesti rinduu u ! u jgn gatal time i tde okayy! 143=.='

bye korangg, aku MESTI rindu korangggg! 
SUMPAHHHH ! nnt aku balik k?
saaaayannnngggggg kooorannnngggggggggggggggggg !

MUAH MUAH !



hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa

1 comment: