My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Tuesday, March 22

LOVE

YOUUUUUU ! 

Tiap tiap pagi, i buka mata, i mesti nk call u, mesti ingat u, kejut u setiap pagi, bukan sekali. tapi bnyak kali, sebab u akan tidur balik kalau i kejut u awal awal. betul tak? teruk betul u ni kan bie. lepas tu, u dah sampai class, u text i, u bgtau i, yg u dah smpai. then u akan cakap thnks kat i sebab kejut u bnyak kali. hari hari macam tuu. then if u ade masa free, u akan on the fone dgn i. even u tak text i, u selalu ingat i kan? i tauu tuu. tapi u, sekarangg ni? semua tu dah takde. i rindu u gilaa oh. sumpahh. like what i've tell u yesterday laaa. i tak nak macam ni ohhh. i tak biasa tade u ngan i. sape nk pjuk i kalau i tacing? sape nk bagi i aiskrim kalau i tacing? sape nk on the fone ngn i kalau u tade? huh. nasi ayam i yg u jnj tu macam mana? sape nk blnje i double cheese burger? sape nk tgk wyg ngn i? i nk blnje j.co kat u je, tanak org lain? sape nk tolong i pilih pilih barang? kalau i tade, sape nk jadi alarm u? u kan selalu cakap, u bertuah ada alarm macam i. kankan? haa u, sape nak tolong i buat herbarium kalau u tade? pastu sape nk nasihat i kalau i kat cni? u kan selalu cakap u suka nasihat i. bie, sumpahh i suka dengar u berceritaa, dgn muka u yg bersemangat gilaaa. mata u akan pndg i tak lepass. u, i pasti akan rindukan itu ohh. one more thing, kalau pergi lintas jalan, sape nk pimpin i? sape nk jaga i kalau u tade? huh. sumpaahh i perlukan u si gigi besi !

  u mean so much for me. yess, iloveyou, deeply do :) 

I RINDU YOU !


sorryy for all, thnks for everything :)



i got nothing because i lose everythings


hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa

3 comments:

  1. I really do not understand what girls think about her bf . . If this is what they think, I wish I'll not try to leave my gf behind even a second . . hmm

    ReplyDelete
  2. syg,sabar okay! kuat2! so skrg tak contact terus ke ape?

    ReplyDelete
  3. karlrooy ; thnks btw. :)

    linn ; yess, aku tengah cubaaaa ni. cntct, tp tak mcm before this laa. sumpah sedihh, aku syg diaaaa

    ReplyDelete