My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Friday, April 22

DON'T GO

okayyyy. u yg nk pergi, u yg nk tggl kn i kann ? okay nevermind. i terima tuu.
 tp tak semudah tu i akan lupa u. apa yg u dah buat kat i? jnj u? kepercayaan i kat u? huh?
 mana u yg i kenal? i tau, even kita baru lg kenal, tak bnyak, sikit sikit i dah fhm cara u.
* attitude, the way u talk, the way u hold me tight, the way u take a good care of me, the way u scolded me in front otherss, the way u stare at me, the way give me an advice, and all that? apa yg u suka, apa yg u tak suka, bnyak jgk yg i tauu. u tak suka org main hidung u, u tak suka org cari pasal, u tak suka org lembab, u tak suka org tgur u time u drive, u akan ckp mcm ni "i'm the one who's driving, not youuu" kannn? selalu u ckp mcm tuuuu. grr. then i akn speechless. stone mcm tu. u tau tak? dlm hati i menangis tau. i tahann je. u tau kan i tak boleh org berckp kasar dgn i? i akan jd down ? huh. 

i tauu u, i degil, kerass kepalaaa, tak dengar ckp u. u slalu ckp i mcm tu kan? 
u ckp u nk i berubah, yeesss, i boleh berubah, tapi slow slow la kannn? 
nk terus change mmg tak la. huh. i gonna miss that things so muchh.

 yaa, maybe its too early for me to fall in love u, 
but i don't know why, if i'm with u i feel safe. really safe. 

u make me comfort. i tauuu, perangai kita sgt berbeza, cara berfikir.
opinion kita akan selalu berbeza bila kita ckp pasal pape. kannn? 
yeesss, kita tak selesa dgn each other. yess i tau tuu. i pun rasa benda yg samaa.
 but why not kita tryyyy. try to change ! give me one more chance? will u? huh. 
sumpahh i syg u. i akan cuba ubah apa yg u tak sukaaa.
 i tanak begging, tp i rasa u boleh fikir benda tuuu. 
cara u berfikir kan awesome? u selalu ckp i merepek kan? kannn? 
i boleh ikut cara u, knp u tak boleh ikut cara i?





 For it was not into my ear you whispered, but into my heart.
 It was not my lips you kissed, but my soul



hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa


l

No comments:

Post a Comment