My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Sunday, June 26

LAST WEEK !

assalamualaikum.

*hi folower sekalian. haihh lama betul tak berbeloging!
soorrry lahh lama tak update. busy sikit. awl awl sem ni kan.
bnyak la benda benda yg kena settle.


okayy tiqaaa. okayy cukup bebel.
ehem ehem. nak cerita ni.
last week aku berkesempatan balik ke kuantan. hee YEAYY !
sangat seronok bunyi nyaa kan? hee. mmg best pun.
aku balik dgn kimie, pg jumaat tu.
around pkul 11 kami gerak dr jengkapolitan.
hahhaa. naik bus okayy. ni kali yg ketiga aku naik bus.
aww. bus tuu. best. tiptop. 
aircond ada sepuluh. seat gerak gerak. haha
dgn nepal, bangla, asli semua adaa. MENARIK !
yg tak best nyaa, aku kena duduk separate dgn kimie.
fuhhh, dah la aku ni penakut. sabaaaar je laa.
sepanjang perjalanan tu texting dgn bie.
smpai la ke kuantan. haha. lawak pun adaa.
dahla bie duduk belakang, jauh kot. aku plak depan dgn asli mana ntahh.
nak tidurr mmg tak laaa. haihh. nak bawa keluar bntal busuk segan.

haa, ni la gmbr yg sempat aku snapp time dlm bus !


okayy tau dah kau nk ckp apa. aku gemuk kan? dah daah
okayy proceeddd ! 
haa. lepas tu, smpai kuantan dlm pkul 2 mcm tu.
hehe. bie bebel sbb bwak bnyak brg. *pdn muka aku
masing masing dah lapaa kan? so cari tempat mkn.
bie bebel lg suruh cari tempat dekat dekat je, tapi aku nk roti canai.
so terpaksa pergi dekat TAJ tepi ecm tu. jln kaki kot.
mana adaa jauh. dah la time tuu sejukk gilaaa! teettt! fuh
then order la mknn. NASI BERIANI ! wahh, mmg meleleh air liur la! 

lepas mkn. aman jemput kami dan hantar balik.
THANKS AMANN :)

p/s ; badan dan penat gilaa time tu.
  takde masa nk lepak lepak lg. haha

byeeee, salam !


hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa

No comments:

Post a Comment