My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Thursday, June 2

N E W C H A P T ER

hi, assalamualaikum.

ohh okay hari ni. aku tanak cerita pasal lovelove.
korg mst agk menyampah kan?ahha. ehh tapi.
kesah pulak aku. blog aku ni kan? haa kau tak suka, kau blahhh ye syg? 
okayy back to main topic. :P
haa, sekarang aku dah sem dua. result aku sem lepas.
hmm. cukup cukup mkn. okay laa. TAKK DL punn.
haha okay dah dah. past is pastt. now semester dua. 
aku akn cuba buat yg terbaik. INSYAALLAH. 
aku akan cuba. haihh. susah jugak belajarbelajar ni.
peningg kepala aku. sem ni, bnyak subject yg agak tough la.
omagahhomagahh ! fuh?
pathology, landskap, bel, permikiran dan tamadun islammm.
whoaaa. perhhhhh mmg tak susah pulak kan? oh takpe takpe.
MINDSET tu penting. confident tqaaaa. pleaseee. haih
SENANG JE SENANG JEE. cehhhhh !
tu lahhh. dulu penyakit M**** tu sgt berleluasa kan?
adoyayiii. dulu main je tau kau ni, blaja tanak betul betul. berubah lah yee. 
blaja makin susah bukan makin senang. kann? 
SEDAR SEDAR SEDAR ! !

haaa. tu jelahhh kot. nnt aku buat entry lain pulakk pasall kolej.
NANTIKANN :p
p/s ; eh eh kau semua nk tau tak? sem ni aku seniorr wei.
 tapi senior kecik laa. haha

haha byebye. salammmm.

hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa

No comments:

Post a Comment