My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Friday, September 30

CELEBRATE KALI KETIGA !

hi, assalamualaikum.

huahhh ! okayy ni bestttt !
hari ahadd baru ni, aku balik rumahh.
nk meet family la kan, ape lagi.
kebetulan ade gap before pper final yg lagi dua tuu.
so sampaii je kuantan. 
ayah fetch aku dekat trminal. hee
then naik je kereta! 
ayah tanyaa. ape plan balik ni dik ?

aku : aik? sj nk balik. npe yah?
mak : (menyampuk) apex balik la tu, nk kua la tu.
aku : eh apex tak balik la mak, die kje. hehe
ayah : malam ni keluar mkn. celebrate birthday adik ok?
         adikk set tempat , decide nk mkn mana.
aku : fuhh @#$%^&. hahaha yiiiiihaaaaaaa ! betul ni yah ?
ayah : yelahh, tanak ke?
aku : ehh mestilah nk. kali ni je, dh 3 kali smbut ! hee

*malammm tuuuuu. 
semua nye pakai bedak bnyak bnyak.
bersiapp mcm nk pergi dinner meletuuuppp.
padahall PIZZA HUT je punn. ahah

okayy ini photonyaa. saksikaannnn !







AYAHHH !
thankss tauu ! adikk sayanggg ayahhhh ! muah muahhh !

THENNN pergi esplanade! meronggengg! haha




ini kakak kakak gue yang gue syg bangatt.
haaa, haruslahh lahh.
dahh sbb 2 eko ni je kakak aku. 
so no wonderlah kan. ahha
iloveyouukakakkakakpoyoss !

KBYE !

hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa

No comments:

Post a Comment