My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Thursday, September 29

ILOVEYOU

hi, assalamualaikum.

baby, u have to this !
LETS READ !


okayy sayangg, ini semua sweetkan ?
sayanggg, 
saya tak harap awk sePERFECT ni, sbb awk dah cukup perfect buat saya.
yeahh, sy kenal perangai ngade ngade awk tuuuu. 
takpeee, awk jadi diri awk.saya suke !
comel je awk ni. haihh
thankss bie, awk dah jadi yg terbaik untuk sy.
sy bersyukur sgt sgt sayang!
susah senang sama sama kan syg? 
lapar sama sama kan?
saya akan ingat ayatt awk tuu smpaii sy mati.
HURKKK.

lastt !
 i'llloveyoutillmylastbreath.


withLOVE,
babymokyangawaksyg :)



hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa

No comments:

Post a Comment