My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Monday, December 20

ape salahhh aku ha?

Hmm. Ni cite sedihh ok. Jangan kacau mood aku. Aku pn tataw dr mane aku ptt mulakan cite ni. Hmm. cmni la, kami bukan bergaduh, tapi aku ade sedikit tak puas hati dgn care dye. HMM. Menda tu normal kan? Tapi tu bukan benda yg aku nk cite kat korg untuk entry kali ni. Ape yg cube aku kongsi ialahh, perasaan kasih syg terhadap org yg bergelar BOYFRIEND ! Mende ni umum. Aku tanak cite pnjg2. Aku sbgai perempuan, perlukan perhatian. Even aku tau, kdg2 aku kne paham situasi dye. Ye, aku tau tu. Aku bukan mendesak, tapi cukuplah if dye spend sket mse dye untuk aku. Aku tak mintak lebih, tapi mne attention dye untuk aku, sbg KEKASIH dye? Adoi. Aku dah tataw nk buat ape. Aku cube untuk phm dye, cube cube and terus akn cube. Aku nak kaji dye. Dye ni lain dr yg lain. Haa, mybe dye lebih tua dari aku & i have to give him some respect, tapi tu bukan point dye untuk pijak kepala otak aku! hmphh. Back to our topic. Aku tataw ape kurangnye aku. B4 ni, dye ngn girl lain boleh plak msg slalu, post2 kat Fb, call slalu. Tapi npe ngn aku kurangg mcm tu? Aku tak faham. Aku kurangg sgt ke? *hmm, law dye tau aku ckp cmni, mst dye marah. Mst dye ckp aku ckp bukan2. Dah laa, mungkin ni perasaan aku je. Aku akan explore lagi pasal dye. Mybe byk lagi yg aku tak tau. Aku akan cuba jadi yg terbaikk untuk dye. insyaAllah  :) bie, ilysm !

hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa!

No comments:

Post a Comment