My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Sunday, December 19

BF VS GF ?

Okay, topik hari ni agak subjektif. Aku pn tataw cmne aku bleh wat entry yg title dye cmni. HAHA. Maybe smlm aku taleh tido, then terpikir sal benda alah ni. BF vs GF? haa, ape yg ade dlm pale otak korg skrg? Masingmasing ade opinion masingmasing kan? So, terpulanglah kat korg nk describe cmne pn eh. Hmm, kembali pada topik asal kte. Mende ni lebih pada org yg bercinte lahh. Kadang2 aku xfaham, knp laki ngn pompuan lain attitude dorg bile couple? Mksud aku, laki boleh je tak msg lgsg dalam sehari, tapi pompuan tak kuat untuk semua tu, even diorg tau, mybe bf dorg bz , ade kje or pape je la. Then laki ni, bila masuk bab member, padam terus bab gf dorg. Lpk ngn member 24hours, tak sedar ke ade yg dah separuh gile tggu korg? Salah ke kalau korg spend time sikit ngn gf korg cmne korg spend time ngn mmber2 korg? Adil la sket wehhh! Even gf korg tu tak penah merungut, tapi korg kena phm, ape yg gf korg nk.  Ape yg dye rse. HM. Tak semestinya dorg diam, dorg suke benda yg korg buat. Ingat sket, gf korg tu manusia, ade perasaan, ade hati. Manusia biasa wehh. FYI, perempuan ni suke pendam, diorg rela diri dorg terseksa, untuk tgk korg happy. Ade ke laki sggup cmtu? if ade pn ciput je beb ! Aku bkn nk salah kan lelaki dlm hal ni, tapi ni semua lumrah beb. Kebanyakkan laki cm tu laa. Aku tak fhm wehh. okay lahhh. Itu saje untuk entry kali ni. Tetibe mood hanginnnnnn. Daaaa !

dok sabitttt kan ? tapi takpe. Aku suka bende alahhh ni.

hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa!

No comments:

Post a Comment