My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Saturday, December 18

first date , awwww :)

hye hey. Moh bercerita! Haa. Hari ni aku happpyyyyyyyyyyyyyy gilaaaaaaa! nak tau knp? DATE DATE :P. Sangat teruja! Date for the first time after ktorg couple. Cewwaaahhhhhh ! *senyumm smpai telinga dah aku ni, HAHA. Credit to farisya and zepu yg turut ade time tuu. Hee. First, punye la plan nk kua kul 3 laaa, ape laa. Last Last, kul 5 baru ktorg gerak. Ade hal yg tak dapat di elakkan. Tapi tu tak spoil kan hang out ktorg ni. Haa, zepu and farisya yg amik aku kat uma. Si diaa ade hal sebentar. Hantar ayahh dye p mane ntah. Aku pun tak suree. Haa. Dah smpai ECM *East Coast Mall lahhh! kami pu bertemu. Adoi. Mcm nk gugur jantung mantung aku. First time weeehhhh! Aku rase korg tau ape yg aku rse time tu. Bercampur baur. Haaallllahhhhhhh! Then kami menunggunye di FIRST LADY. haha. Beberapa minit lps tuuu. Aku ternmpk lahh kelibat dye yg sedang berjalan2 smbil kepalanya mendongakdongak mencari kami. HAHA. kelakarr lahh. Then meeet. HEHE. Aduh. Segannye tok soh kate lahhh. Aku pun ttaw cmne muke aku time tu. Merah padam kot. alaaahhhh. normal lah kann. Malu la giler! hmm. then g kat GSC. Tengok ticket wyg kul bpe. Then ktorg decide nk tengok HARRY POTTER. aku dh tataw nk nengok cite ape. Cite tu je yg cam awal sket. So bantai je lahhhh. Dari boring jalan tak tentu psl. Then kul 6, farisya n zepu slow2 gerak ke GSC , dorg tgk cite lain. Sbb dorg dah beli ticket awal. So dorg tgk berdua, kami tgk berdua. Lepas diorg masuk wyg tu. Kami tersumbatt, tataw nk jalan mana. Aku pn ajak lahh dye p PADINI :) Kebetulan aku mmg nak cari baju. Then tengok2 laa. Tade yg berkenan ohhhh! hadoi. so bjalan2 sajelahh. Lepas tu, ktorg naik GSC, lepak jap. minum air. Borak borak jap. Mase pn berlalu. cehh! 6.30, wyg start 6.40. Ktorg slow2 gerak ke sana. Beli ape yg patut. Masuk wyg. Giler sejuk der. Adoi . BEKU BEKU! . 20 minit pas start, aku dahh mule gerak2, bosan lahh cite tu. Hadoiii. Ngantuk pun ade. Aku dah la lame tak layan harry potter. Bygkan lah, cite yg first je aku tgk, giler tak blur aku duk dlm tu. HAHA. Ngantuk pun ade gakk. heh. Nak tido tp bising. haihh. Nak tak nak layan je laaaaa. alahh boringg tade tahap dahh aku ni. Dah kul 8.40, cite tak abis2 ag. Ktorg decide nak kua awal, coz zepu farisya dah tggu kat coffee street. heh. Dorg mkn. Tengok bola, then gerak g TC. Drive thru Mc'D, heehhhh. Lpar weh, aku sorg je yg kebulur. Pas tu terus balikkk. Dye anta kat dpn uma. Masuk, mandi smyg ape semuaaa. then update blog bengong ni. heee. Aku dah letih sngat dah ni, dapat bantal best! Hujan pulak kat lua tuuu. makin lenaa laaaa! Ok lahh, nnt aku bebel lagi k. Jgn nk senyum sgt lah bce blog aku. tau, tak best cam blog korg. HAHA. NYTEEEEEEEEEEEEEEE ! bye stalker :) *p/s ; bieee, thnks aw, kua ngn bb. heee. happy sgt. NNT blnje bb lagi ye? hikhik. ily!


saya :)

dia :)



hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa!


No comments:

Post a Comment