My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Friday, December 17

BESTFRIENDS FOREVER :D

haa, hari ni aku nk bebel pasal BFF. *bestfriendforever lah. Tu pn ttaw? adoiyh. Meh aku nk bg tauuu. bestfriend a.k.a kawan baik tu, sme je mksud dye, ahha *bajet korg ni cetek sgt an? HAHA. Aku rse semua org ad kwn baik kot. Termasuk lah aku. BFF aku, SITI NURAISHAH JUNAIDI && NABILAH FADZILAH. haa. knl? tayah nk kenal sgt lahh. HAaa. intan payung aku ni. :)  Kitorg ni dah mcm adikberadik kot. Ntah la, kami tade rahsie antre satu sme lain, segala bende nak share. Tu yg buat relation kitorg kekal kuat smpai skrg. Kitorg faham each other. Diorg tau ape yg aku nak, ape yg aku rse. ape yg aku pk, semua dah ade dalam poket diorg. toksohhh nak be do oh laaa. *haa,ini loghat org pahang. (maksudnyee, jgn nk menipu la). Haaa. Dah lame gile kot aku knl 2 makhluk ni. Since darjah 4. Korg kre sendrilahh bpe lame ktorg kwn. Now ktorg dah 18. HEE. Aku mls nk riakk. ceitttttttttttt! Pada aku, dorg ni lain, memang terbaikk laaahhhhhh.. Tak kire ah time aku susah ke, senang ke, gemuk ke , kurus ke, lapo ke kenyang ke, diorg salu ade ngn aku. HAIHHH! Aku terharu && bersyukur sgt sbb ade kawan cm dorg. Even family kitorg pon dah kenal each other. Nak nak family aku, mmg dorg rapaattt lahhh ! Aku tak nafikanlahhh, aku ade ramai lg kwn baik. Tapi dorg ni selalu ade je untuk aku. Tu yang aku syg lebihh tuu. heee. *echa, nab, jgn bangge! aku sumpit kang. jgn terharu sgtlahhh ;P. aku wat tgh sedappp je ni. halllaaaahhhh! HAHA* Haa, kpd rakan yg lainlain, AIDA NINI SOLEHA DAYAH EMELY SHAHIRA YANA NINA ETIN FARAHIN jgn terase pulok.  Korg punn tak kurang gagahnye.  hAku sayannnnnnnnnnnnnnnnnnnng korg wehhhh!aaa, tu je kot aku nak share untuk entry kali ni. Harap korg tak bosan lahh ye! byebye :D
jamu lah mate korang dgn muke BFF aku ni ehh :)

Echa Junaidi saya.
Nabilah fadzilahh saya.

 never been replaced :)


hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa!

2 comments:

  1. aku sayang ko lebih lahh~haha
    walaupun aku x seistimewa si nab,tapi aku twu aku istimwa gokk..biorlahh,aku punya nama pun ade~haha..ski senokk..ko kawan terbaeklah..muahhxxx

    ReplyDelete
  2. hehe. alaahh. ko terbaik gok. cume kite tak slalu bersame, tu je da, ko jgn pk bukan bukan. aku syg kowehh. muah muah balik :P

    ReplyDelete