My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Wednesday, December 22

if we never meet again ? no no no.

Hye hye! Okayy, Entry kali ni, aku nak cite pasal 22 december, rabu. Aku dan BFF hang out. For the last time, before ktorg g study. huh! Actly dah lame plan, sbb ktorg nk tgk movie same2, AKU MASIH DARA. Semua plan ni, ECHA yang plan. Haa, nak tau, kami berbaju serupaa. Ala2 twin tuuu. Seluar pn nak hot je kan. Sampai de org cakap cm artis LADY GAGA tuu. HALLLLAAAHHHH!  HAHA. First, kami cari tmpat makan. haihh, berlaku sedikit pertengkaran antara aku ngn echa! haihh. Padahal pasal nk mkn kat ne jehh. HAHA. Last2 nab decide, mkn kat food court jeeeeee. alahh nab ni, taste ntah pape. Tapi tape, aku ngn echa ngn muke cekodok basi, ikut lah nab. FOOD COURT tu kat KP (kuantan parade). heee. Bab nk mkn ape pulak. adoi. Dah la giler ramai kat situ. Mane datang manusia pn aku tataw. Dah mcm pesta makanan. AHHA, berbalik pd topik kite ye. Masing2 dah blur, last2 mkn bende yg sme je. MEE TAPPAN kot nme dye. ala. yg sizzling tuu. Aku pun bedal jelahh. Kena pulak ngn teh ais. Perhhh. Mmg terbaiklahhhh. Dah la tgh lapar gilaa!. Then pas mkn, kami p usha ticket wyg kat komplek. 3.30 p.m. HAA , cun sgt lah tu. Tnpe melengahkan mse, ktorg Q utk mmbeli ticket. Sambil2 tu, ape lagi, artis lah, flash sne, flash sni. Paham dok? amik pic la der. HAHA. hobi kami lah tuu. Ade 30minit lagi, kami p karaoke , wahh. First time aku nyanyi doe, nynyi sme2, best, fun gile. Almaklumlah, aku ni kureng minat sket, karaoke ni. hee. Dah hilang suare2,then msk lah wyg. cinema no 1 ! Beli pop corn lu. HEH. Cite tu mengambil mase selama 90 minit lebih laaa. Best, aku suka ending dye. puas hati :) Then kami bergerak pulang. G jaya gading jap, then g pulihkan fone aku yg dah nazak ni. Balik dlm keadaan letih lesu. Balik balik pulak, family ajak tgk movie lagi. HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH! Hadoiiiiiiiii, layannn je lahh. Ha, tu je cite aku untk entry kali ni. heeheheh!


TO ; ECHA JUNAIDI && NABILAH FADZILAH, thanks a lot babyyyyyy. Kite banyak sgt dah share moment yg best bersama. Aku takkan lupe laahh. Korg mmg terbaikkk, satu kepala, layan je kerenah kau ni. haihhh. Sedih bodoooooo :) ADOI. Even lepas ni kite dah masing jauh, tapi aku hope sgt relation kite akn terus mcm ni smpai ble2. Pleaseee, jgn lost contact, aku lempang laju2 nnt. Pape text aku, aku slalu akn ade untuk korg. Cye lahh. Korang take care tau, jg lupe aku. Aku sayanggg korg weh :'(

p/s ; jamuan gambar di bawah ini. Sila lihat :)

ticket wayanggg . aww
jamuan ringan . HAHA
hot kan kami? huhu. baju sme yg aku cite tadi
hoho. aku :P
nab sayangggg <3
echa sayangggg <3
themm :)
Karaoke time :P
sweetheart :)
sempatt lagi kan?
carpark ! candid, thnks nab :)
byebye. peacee :)

hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa!

2 comments: