My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Tuesday, January 4

setelah sekian lamaa :)

Assalamualaikum. heh. adoyai, dah bersawang dah blog aku ni. lame gile tak update. huwaaa. tade mase lahhh. lappy tade, broadband tade. huh. nak nak, dah masuk blaja, uitm jengka. damnn boringg kan? hadoi. semenjak masuk study ni, busy sgt, segala benda nk kena manage sendiri. hmm. aku kena biasakan diri. first time daftar tu, 27disember2010. aku dari rumah opah(area jengka jugakla) , bergerak dr rumah kul 9.00 pagi. mcm2 rase ade time tu, seronok ade, sedih ade, teruja ade, takot lagi lah ade. HAHA. sesi pendaftaran tu berjalan lancar lahh jugak. smpai smpai terus dapat bilik. alhamdulillah, dapat tgkt 2, tak jauh sgt. blok B 221. hehehe. satu bilik 4 org. roomate aku sorg dari sarawak, sorg dari kelantan, sorg dari kl. sume jauh jauh. masuk je bilik terus kemas barang, semua mak ayah aku yg buat. sebab aku busy mengisi borang borang ape ntahh. haihh. lepas tu, parent aku nk gerak balik kuantan dah, aku pun dgn muka yg dah terkemut2, mata dah merah2, HADOIIII. buat kali pertamanya, aku akn berpisahh ngn mak ayah! oh no! mule2 cover jgk laaa, tapi dah part bersalam tu, aku dah leleh dah, sedih doe. sebak gilaaaaaa. first time kot. salam mak, akak, dorg sume nanges. yang buat aku terharu gila tu, ayah aku pun menangis time nk lepaskan aku dalam pelukan dye. aku tak tau nk ckp ape time tu. kali pertama aku tgk ayah aku nanges time n lepaskan anak dye nak g blaja. mungkin sebab aku anak bongsu kot. ntah la, yang aku tau, thnks to mak ayah aku yg dah byk berkorban, layan kerenah aku,bersusah payah besarkan aku, smpai aku berjaya masuk U. Alhamdulillahh, aku bersyukur sangat. mak, ayah, adik jnj akan blaja rajin rajin :) *new life begin here !

hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa!

2 comments:

  1. okeyh lalink..take care disana ok~jangan nakal nakal.belajar elok2..damnn~mis u lahh

    ReplyDelete
  2. :) okayy okayy. doakan aku wehh, syg korg. muah muah ! imy moree :)

    ReplyDelete