My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Saturday, January 15

sangat kecewa =.='

ape entry aku ni? ishh, tapi aku nak mention kat cni mmg aku teramat lah kecewa nyaa. sumaphh. aku tataw ape yg aku buat ni, bg impak yg besar dalam relation kitorg. tapi aku akui, mmg ada salah kau. tapi aku tak tau semua tuu. aku mmg betul betul mintak maaf kalau dye tak selesa dgn ape yg aku buat. betul ckp dye yg fb tu sgt sgt PUBLIC! so taleh nak suka suka hati je bedal tulis mcm2. ye, aku tauu. tapi aku respect cre dye tgur aku. awak, sory sgt sgt. Awak, maafkan sy tauu :')


hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa!

No comments:

Post a Comment