My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Sunday, February 13

CAMPING. huh ?

hey hye hey :)
okayyy, first aku nk cerita yang 11022010.
aku ade join satu camping ni. camp ni 3 hari 2 mlm tauuu.
program ni bawah co aku. KESATRIA NEGARA.
wahh, gah kan bunyi nyaaa? 
HAHA. adoi. camp ni agak best laa.
tade kawad tau! just aktiviti lasak je. 
best gak. bukan aku pernah pon join bendabenda cmni.
jangan harap laa kan. MEMANG TAK LA CITE DYE. heh!

ahhaha. untuk camp ni, bnyak barang larangan dye aw.
fone, matrix card, bedak semua taleh pakai. mcmmcm lagi la. pelik kan?
aku mmg kurang sikit benda camni.  
tak minat. kotor. kasar. penat. busuk. HAHA! :P
korang byangkan eh, pukul 5 dah kena ada kat uwais. (uwais mean MASJID ok)
haa, bayangkan? mmg sgt penat.
balik aktiviti dah la lewat. nk mnd lagi, tido lagi. ciapciap lagi. adoi.
mmg sangattttt penatttttttttttt, SUMPAHHH!
tido tak cukup lak tuu. haih. sabar jela kannnnnnn!
then, aktiviti yg kitorg wat sangat bnyak. sangat.

hmm, subuh berjemaah kat uwais. WAJIB!
then pagipagi ada PT PAGI, mcm senaman laaa =.='
lepas tu baru breakfast, lepas tu LDK.
thenn berkumpul dalam PLATUN.
haa. aku PLATUN BRAVO TAUU! bravo 1. heee
ngantuk nye jangan cakap laa, mmg sangat mengantuk.
time roll call, muka sorang sorang macam hape ntah. mintak bantal je. haihh.
TERUK BETUL siswa siswi same je. HAHA.
komander komander kami agak best laaa. tak strict mane. so-so jeee.
bolehh la. cool je dorg. HAHA best! 

kalau korg nk tau, camping aku ni pelik sikit, nme je camping.
tapi time tido balik bilik masingmasing. ntah hapehape kan?
tapi best. bolehh rest banyak sikit. tak la kena control sgt kannn.
petang sabtu tu, ade aktiviti lasak. redahh hutan kot. adoi.
by group jugak. best sgt. adventure. ala ala askar gtu. best wo!
excited. muka kami dah tak macam, muka. lumpur penuhhhh!
pengalaman kot, MEMANG TAK KAN LUPE LAHHH!
hee, haa. aku nk cite ni. malam yang last tu, ade NIGHT WALK!
wahh, gempak je kannn? padahal takut gila kot. tahan je laaa.
hehe. around 12 malam kot kitorg gerak. 
FYI ; aku mian bedal je ni, sbb time tu jam tu barang larangan.
tak leh bawa, tujuannye tanak bagi kitorang tau masa. haa, unik kan? ahaha.
pastu time night walk tu memang serammm, sngat! terketar jugak la kan. 
choyy la pada sesape yg tak takut masuk hutan tebal cmtu.
aku lebih bnyak diam dari berkatakata. bukan senang aku ni nk benti bercakap.
tau tau je laa. mmg terlebih friendly! HAHHAHAHA
sepanjang jalan tu, mmg mulut aku tak henti bergerak. 
zikir, selawat, surah, banyak la lagi.
ape yg aku tau, semua aku bace.
redahh jee. sangat takut ohhh. HEEE. ye, mmg aku penakut ponnn. haih ^_^

alhamdulillahh, semua nya baik baik saja. ade la sedikit yg menganggu.
tapi buat bodo sudahh kan? lupekan, kalau ingat, mmg tak tido mlm laaa. hahaha
then hari last, mjlis penutupannn. hehe. MASA YANG DI TUNGGU TUNGGU! :P 
BALIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ! oh yeahh. senyum smpai telinga da ni :D

TOTALLY ; CAMP KESATRIA NEGARA BEST :)
*tapi kalau di beri peluang nk join lagi, memang takk laa! hahaha

hee, okaylahh. tu je aku nk kongsi untuk entry kali ni.
HARAP TERHIBUR. *tepuk tangan sikit?
sory lah kalau entry ni pnjang sgt.
excited kot! AHHAHAHA. bye all.

p/s ; sorrrryyyy tade photo yg nk di displayy.
almaklumlahh, handphone tiada :P

hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa!





No comments:

Post a Comment