My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Tuesday, September 20

awak yang satuu

hi assalamualaikum.


*okayy syg, sy tak pandai nk sepikinnggg berhabukk mcm gf orang lain.
saya nk jd diri sy sendiri! haa. lantakk la org nk ckp ape.
syg, sy ade bnyak bendaa nk ckp kat awk ni ! ^^


awak ingt takk?

okayy first time mula kenal kat fb! okay ini lawak
saya tak pernah kenal awk pun syg. awk tak malu mntak no fone sy ! ahha
starttt tu la kan? :p


secondd, time kita kite hang out ! tgok harry potter yg boring tuu. 
saya nak tido, awk marah, awh ckp mmbazir. bapak kedekut awk ni!


third, kite berbuka puasa dgn kkwn kwn awk sekali. 
masa tuu first time kite meet kalau tak silapp !
kite pakai bju warna purple ! samaaa, kebetulann, tak plan pun bby kan?
taraaaaaaaaaaaaaaaa ! ni bju nyeee.


ahha. next, time rayaa ! sy rya rumah awk. wahh sumpahh maluuu !
first time meet family awk kan bie? okayy lagi skali awk jahat time tuu. kena kan sy eh?


thenn, time kite pergi pasar malammm! dengann arepp.
 hahaha. awk demam time tu. kesian awk !

pastuuu, time sy first nk masuk uitm. malam sebelum sy pergi. kita makan mcd !
duaa orangg time tuu sedih je nk tggl awk. hmphh. 


thennn awk ingt lagi tak yg kite plnning nk keluar tapi tak jadi sbb awk nk pergi beli moto dgn ayh awkk
ya allah sedihh gla sy time tu awk. tapi takpee.
thenn sebelumm saya balik raya kat perak tuu kite hang outt. 
beli baju raya sma smaa. eee sweetnyeeeeeeeeeeeee :D

HAHAHA *sumpahh aku dh jd gedik ni

next, time raya, kitaa tak meet pun sbb sy terus balik jengkaa.
 tak sempat nk jumpa awk kan bie?
awk bebel macam hape! haha comel !

HAAAAAAAAAAAA !
lepas tuuu. yangg paling berkesann dan bermaknaa buat saya!
pasal birthday sy yg awk buat hari tuu. haishh good good je awk ni !
awk tau tak?
tak pernah slame sy hidup. bf sy buat mcm tuu.
siap kompolt lagi ngn family bby kan? okayy sekali lagi awk sgt jahatt!
awk sengih sengih mcm keranngg busukk. kan dh kena pukul ! pdn muka !
ya allahh. sy tak tau nk ckp ape dah ni.
awk kjutkan sy dgn perangai awk yg dh berubah totally skrg ni !
alhamdulillah, sy bersyukur sangat sangat syg !

pastuu, awk bg lagu. penghujung cintaku by pasha ungu !
okayyy laguu tuu sumpahh sweet. awk ckp lagu tu untuk sy.
okayy saya terharuuu ! comelllll je awk ni syg !
lirik lagu tuuu yg sy sukaa ! 


Aku akan menikahimu
Aku akan menjagamu
Ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

Aku akan menyayangimu
Ku kan setia kepadamu
Ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

Tiba diriku di penghujung mencari cinta
Hati ini tak lagi sepi
Kini aku tak sendiri


BIEE, When we first talked to each other,I knew we would always be friends.Our friendship has kept on growing. And I'll be here for you to the end.You listen when I have a problem and help dry the tears from my face.You take away my sorrowAnd put happiness in its place.We can't forget the fun we've had laughing 'til our faces turn blue.Talking of things only we find funny and people think we're insane-If they only knew! HAHA. its funny okay?


sayanggggggggggggggggggggg
awk baik sgt dgn sy. sy rasa selamat sgt bila awk ada dgn sy. awk layan sy mcm sy ni princess. awk mnja kan sy. layan kerenah sy yg mcm budak tak cukup akal ni. awk buat ape yg sy tak pernah duga awk mmpu buat. for now, sy dh percaya yang awk mmg betul betul dh berubah. sblm sy terima awk balik hari tu, awk ckp awk akn buktikan kasih syg and kesungguhan awk nk sy balik. awk tak main main. okayy syg, awk berjaya yakinkan sy. andd awk dh pun buktikann. yeahhh! terima kasihh awakk. saya syg awk tauu. sangaatttt sangatttt ! and i want it lastt forever.
 insyaAllah :)

dedicated to:
 MUHAMMAD AMIRUL AFIQ B MUZAKIR 

*okayy dh habiss, sila muntah hijauu sekarangg!

hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa

No comments:

Post a Comment