My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Saturday, September 17

surprisee from my baby on my birthdayy

hi, assalamualaikum.


hee. 15SEPT 2011
tarikhh keramattt yg buat sy senyumm smpai telinga bila ingt balik.
he justtt tooo sweeet for me. aww. iloveyouuu baby!

MALAM ITU !
mcm ni cerita die.
mlm tuuu, aku  baru smpai dr jengka dlm pkul 1030.
okayy penat gila naik buss yg bnyak ragamm
okayy done pasal tuu.
aku smpai smpai. mnd smyg ape semua.
summpahh penat gilaa and nk tercabut pinggang !
baby cakap die nk pergi shah alamm.
then aku layan kan aje.
time dlm perjalanan aku balik tu. baby slalu je tnya.
aku kat mana dh, spe amik, spe ade kat rumah.
mcm mcm laa. agak pelik di situu ye. takpe. aku buat tak tauu.
thenn farisyaa call. mtk no akk aku. ILA !
aku punn dgn tak terfikir ape ape bg no ila. sbb farisya kate ade hal kat kl.
aku malas amik port sbb dah serabut dgn buss !
thenn jam dah pkul 1130. bby ckp diee dh smpai rumah kawan die.
then aku punn ok ok je la kan. text mcm biasee.
then bby call ckp die busy. tak boleh text.
die ckp nnt dah settle baru die text.
okayy , aku okay lagi time uhh. thennn.
dahhh 1207 ! bby tak wishh pun birthdayy sy. hmm
kawan kawan sy yg lain dh nynyi nynyi bagai dh. die still buat mcm takde ppe yg berlaku.
summmpahh aku geramm timee tu. aku call die.

aku : eehhh, awk tak ingt ea hari ni hari ape?
bby : eh ape die? hari ni hari ape?
aku : ohh awk tak ingt?
bby : harii apee?
aku : #$%^& ! birthdayy org lahh! 

dann aku terusss letak fonn dgn perasaan yg amat benganggg!
haihh. bygkan laa bf korg tak ingt birthday korg? haa sedih nk mati kan?
akuuu sebekk. then die call balik. die ckp , hari ni birthday bby eh?
aku diam and letakk fon tuuu!

TIBA TIBAAA ! 
mak naik atas. ketuk bilik dan masuk.
mak wish birthdayy mcm tiap tipa tahun die buat.
kiss dahi, and peluk ciumm aku mcm lunyaii.
hahaha. terubatt sikitt hati aku yg mmbara ni.
thenn mak  tarik tangann, mak sungguh romantik malam tu.

aku : mak nk ajak adik g mne?
mak : ayah punn nk wishh jugakk. meh turunn.
aku : @#$%^^& turun dgn mamainye. haha

turun turun. gelappp ! thenn aku nmpk mcm ade lilin.
aku turun sikit lagii. teruss aku jeritt! ade cakeee !
ape lgi, macam monyet aku lompat lompatt suke sgt. hahahaha.
then, aku naik atass. amik foonee.
kononnye nk amik pic cake tuu. time tu knyah dah bukak lmpu.
heee. tgh aku busy nk snapp tuu. aku dgr suaraaaa.

'kalau sy nk amik gmbar skali boleh?'

okayy aku kenall suaraa tuu. aku pandangg kanan aku !
perhhhh. mmg terkejut beruk aku. bby aku ade kat tepi.
korg bygkan laaa ! semuaa dah gelakkann aku. aku panik.
terus aku sujudd. sumpahh aku maluuu! 
dgn baju tido aku yg ehem ehem nye. gilee lahhhh.
akuu lari laju laju naik atass. sarungg tight ! smbil tuu aku fikir balikk.
betul ke spe yg aku nmpak tuu. then dgn laju aku urun. 
nk pasti kan yg lelaki tuu , bby aku.
AMIRUL AFIQ BIN MUZAKIRR
yehah, tepatt sekali. ya Allah. lembik lutut aku. sumpahh tak cye.
haihh. muka dh merah tahap gaban. tak sennag duduk. kehulu hilirr. malu punya pasall.
mcm hape kalau difikirkan balik. haha. lawak lawakk.
dorg nynyi lagu, andd aku di pakse tiup lilin and potong cake menggigil gigil. haihh
dekatt atss cake tu tuliss "HAPPY BIRTHDAY TO YOU GEMOK"
HAHAHHA. good good je awk ni biee.


sumpaahhh awk sweet gilaa. 
sy terharuu. sggup awk komplot dgn family sy. farisya semualahh!
yangg tak boleh blaa, awk berani sgt. rileks je awk dtg rumah sy mlm mlm butekan?
awkk mmg hebatt ! sbb tu awk jadi hero sy sekaranggg ! HAHA
thenn kite mkn kek kan awk? sy mse tu tak cye lg sbnrnye. nk nnges, tp cover.
dh la awk bwk kawan awk. maluu sy! ngeee.
time kite mkn tu. awk hulur satuu beg.
awk pesann. nnt awk balik baru boleh bukak. eleh awk segan ea bby?
sbb fmily sy ade, kan kan? :p comel je awak ni.

dalammm begg tu ade ni ! 


bie ckp ; pakai jam tu, klau tak suka simpann.
 haa? mmg tak la nk simpann! 
sy sukaa okayy syg. sy jnj sy pakaii ! hee.
 elmo tuu bie suruk gntungg kat fon kan? 
yeahhh ! baikk bos! 

INI BUKTINYAAA !

hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa

No comments:

Post a Comment