My photo
hi , assalamualaikum. saya atiqaaa. 19+++. Kuantan. sayangg keluarga dann Amirul Afiq. UiTM JENGKA. saya tak suka sibuk hal orang, so don't you ever touch mine! baca ini kalau suka sahaja okayy. kutuk? tak suka? saya boleh buat apaa. okayy copp. btw, this is my official blog, so whatever i write, i share is everything happen in my life, include family, friends and mostly is about my love story. remember, myblognotyours. thanks. PEACEE YO :)

LET SING A SONG

HIT COUNTER !

ILOVEYOU

Daisypath Anniversary tickers
Voting

Saturday, September 17

malangg tidak berbauuuuu.

hi, assalamualaikumm.

okayy mcm ni ceritaanya. mls nk buat mukadimahh! haha
OKAYYY ! 14 sept 2011 !
petangg tu aku bergerak balik ke kuantan sempena break untuk study week.
kitorrggg cuti smpai 21. 22 tu dh start finall. hmph!
okayy tggl dulu pasal final tuuuuu. theeeeeeeeeeeennnnnnn !
pkul 6 baru gerakk sbb dah tertinggal bus yg pkul 230.
mmg mcm hape je aku tggu dgn ALYA ATIKAH a.k.a roomate aku
kami menghabiskan mse dgn lepak lepak mkn burger. ahha. syukur !
nak di jadikan ceritaa. duit aku pulak hilanggg 30 rggt !
mmg la sikit kan bg korg?
tp duitt tu laa aku nk byr tiket balik aku. mcm haremmm.
tade jalan lain, aku pinjamm duit alya dulu. mmg mlg betul nasiib. hurkkk
okayy sabarr tqaaaa. Allah nk uji !
okayy proceed. aku redha. tehn naik naik bus. mula mula okay je laa
thenn belum keluar dr jengkaa. bus dah buat sakit sakit die.
mmg tak menyirap lak aku kan.
okayy takpee. alya ckp. sabaaaaar! okay aku sbr.
tukar bus buat kali pertama. andd kami berpatah balikk ke bengkel bus tuu tau tak?
bapakkk la. mmg sgt benganggg!
pastuuu lagi skali , time nk smpai maran.
bus meragam lagi.sbaar lg. tggu bus ganti dtg. haihh.
bus yg ketiga baruu la okayy. tu pun macam kura kura.
nasibb aircondd terbaikk ! hahaha
tapi syukur lahh. sempat smpaii dn tak rosakk. haihh
pengalaman wei. aku ni dah la batak naik bus. hahaha
then smpai smpai. ayahh dah tercegat tggu aku. yahooo!

thennnnnnnnn. MALAM ITU !

bersambunggg...........

hatiberkatamulutmembebeltanganmenaip by ; atiqaaarissa

No comments:

Post a Comment